İzmir Deyince Podcast'i Yayında!

01.03.2024
İzmir’e dair her şey bir tık uzağınızda! İzmir Deyince Podcast'i yayında!

İzmir Vakfı olarak 2023 yılında İzmir Deyince ismi ile bir podcast projesine başladık. Podcast, İzmir’in tarihi, kültürel, sanatsal ve gastronomik gibi turizm ürünlerini konularında uzman kişilerle yapılan röportajlar şeklinde hazırlanıyor. Röportaj İzmir Vakfı Genel Müdürü Deniz Karaca tarafından gerçekleştiriliyor.

Podcast, İzmir’i daha yakından tanımak isteyenler için zengin bir kaynak niteliğinde. İlk podcast bölümümüz 2023’ün Kasım ayında yayınlandı. Şu ana kadar İzmir’in 8.500 yıllık tarihini anlatan, İzmir’deki kazı başkanları ile yapılan 3 bölüm yayınlandı. Podcast’imize bütün dijital platformlardan ulaşabilirsiniz.

Podcast projemiz için yeni konulara ve isimlere her zaman açığız. Önerilerinizi info@izmirvakfi.org’a mail atabilirsiniz!