İzmir Vakfı İzmir’in Ortak Paydası

İzmir Vakfı’nın 2024 yılı Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı dün Kültürpark Gençlik Tiyatrosu’nda gerçekleşti. Genel Kurul’un açılış konuşmasını İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Vakfı Başkanı Tunç Soyer yaptı. Vakfın İzmir’in ortak paydasında buluştuğunu belirten Sayın Tunç Soyer, vakfın bundan sonra çok daha büyük hamleler atacağını olan inancını vurguladı. Ardından İzmir Vakfı Genel Müdürü Deniz Karaca, vakfın 2023-2024 yıllarını kapsayan faaliyetlerini ve gelecek dönem çalışma planını üyelerle paylaştı. Deniz Karaca, İzmir’in sağlık turizminde başlattığı atağın daha koordineli bir şekilde büyütülmesi gerektiğinden, İzmir’in yaratıcı endüstrilerin gelişimi için Türkiye’de en iyi ortamı sunan şehir olduğundan ve iyi yaşam kültürüne sahip bu şehirde özellikle gençlerin kendilerini geliştirebilecekleri daha iyi ortamların sunulması gerektiğinden ve İzmir Vakfı’nın önümüzdeki dönemde bu konulara odaklanma planlarından bahsetti.