2. Kısa Kısa Kemeraltı Kısa Film Yarışması

03.04.2020

Hezarfen Film Galeri ile vakfımız üyelerinden Kentimiz İzmir Derneği ve TARKEM tarafından düzenlenen “Kısa Kısa Kemeraltı Kısa Film Yarışması”na başvurular başladı. İzmir Vakfı’nın da destekçileri arasında yer aldığı yarışmanın son başvuru tarihi 1 Kasım 2020.

Geçen yıl ilki düzenlenen ve büyük ilgi gören Kısa Kısa Kemeraltı Kısa Film Yarışması, ikinci yılında yine Kemeraltı’ndan filmlere sahne olacak. İlk yılında 91 başvuru yapılan ve Kemeraltı’ndan çeşitli hikâyeler sunan yarışmada belgeselden, kurmacaya; komediden, drama kadar birçok türde film hazırlandı. Kemeraltı’nın farklı yönlerine dikkat çeken filmlerin, 2020 yılında da artarak çoğalması bekleniyor.

İzmir’in en değerli alanlarından biri olan Kemeraltı’nın tanıtımı ve bilinirliliğinin artırılmasını amaçlayan yarışmada, bu yıl da birinciye 10.000 TL, ikinciye 5.000 TL, üçüncüye 3.000 TL para ödülü verilecek. Jüri üyelerinin ilerleyen günlerde belirleneceği yarışmada, katılımcıların bölgeyi tanıması için gezi de düzenlenecek. Yarışma hakkında detaylı bilgi almak için www.kisakisakemeralti.com adresini ziyaret edebilirsiniz.