İzmir Vakfı Projeleri

Turuncu Çember

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Vakfı’nın koordinasyonunu yürüttüğü İzmir Turizm Hijyen Kurulu, pandemi sonrası normalleşme sürecinde turizm faaliyetlerinin sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için Turuncu Çember sertifikasını başlattı.

06.08.2020

İzmir Turizm Stratejisi ve Eylem Planı

İzmir Vakfı şehrin kültür ve doğa mirasını koruyarak sürdürülebilir turizme kazandırmak ve İzmir'in turizm potansiyelini artırmak üzere İzmir Kalkınma Ajansı ortaklığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle İzmir Turizm Stratejisi ve Eylem Planı'nı hazırlıyor.

İzmir Tasarımları Araştırma Ofisi

İzmir Vakfı, şehrimizin 8 bin 500 yıllık insanlık tarihinin ve bundan da eski olan doğasının izlerini sürerek İzmir’in tasarım geleneklerini çözümlemek ve günümüz tasarım dilini ortaya çıkarmak amacıyla İzmir Tasarımları Araştırma Ofisi’ni kurdu.

İzmir Sinema Ofisi

İzmir Sinema Ofisi şehrimizde film, dizi, reklam, belgesel vb. çekimleri gerçekleştirmek isteyen ulusal ve uluslararası yapım şirketleri için ücretsiz destek sağlayacak bir online platform ve bununla bağlantılı faaliyet gösterecek bir danışma ofisi.